image
 |  2 26 Серпня 2018 | 06:41

Патріарх Філарет відслужить панахиду за загиблими воїнами українсько-російської війни

Панахида відбудеться 29 серпня на Михайлівській площі у Києві.
Про це повідомляє "Главком".
Патріарх УПЦ Київського патріархату Філарет очолить панахиду за загиблими захисниками Батьківщини.
Як повідомляє прес-служба УПЦ КП, 29 серпня о 12.00 годині біля «Стіни Пам’яті» на Михайлівській площі у Києві відбудеться захід «Всеукраїнський День Пам’яті» за полеглими захисниками України в російсько-українській війні та відкриття чотирьох секцій зі світлинами Воїнів загиблих на Сході України.
Зазначається, що панахиду за загиблими захисниками Батьківщини та відкриття секцій очолить Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет.
До 29 серпня цього року буде змонтовано ще чотири секції зі світлинами загиблих.
Нагадаємо, у п’ятницю, 24 серпня, у День 27-ї річниці відновлення Незалежності України, патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет долучився до міжконфесійної молитви в Соборі Святої Софії у Києві.
Довідка: «Стіна Пам’яті» створена на добровільні пожертви небайдужими громадянами України. Наразі, це єдине місце, де можна вшанувати пам’ять загиблих захисників в російсько-українській війні з усієї України. Зараз вона складається з одинадцяти секцій, на яких розміщено світлини 2991 загиблого захисника України (станом до 19 лютого 2016 року). Вона постійно поповнюється світлинами загиблих.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Статую Христа-Спасителя підсвітили жовто-блакитними барвами
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити