image
 |  0 25 Лютого 2019 | 09:14

Перед MARUV поставили вимогу не гастролювати у ворожій країні

Співачка MARUV, яка перемогла у нацвідборі на "Євробачення-2019", отримала на ознайомлення контракт із "Суспільним мовленням", який забороняє гастролювати у РФ.

Про це повідомила в неділю в Facebook PR-директор "UA: Суспільне мовлення" Вікторія Сидоренко., - пише Українська правда

"У контракті від Суспільного є вимога із забороною гастролювати у РФ. Цей контракт співачка отримала на ознайомлення", - написала вона.

За словами Сидоренко, MARUV має добу на ознайомлення з усіма умовами контракту і своє рішення щодо них.

"Суспільне опісля також має право на рішення щодо контракту. Кінцеве рішення щодо того, хто представлятиме Україну приймає саме Суспільне", - додала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Троє з шести фіналістів конкурсного відбору Євробачення-2019 - колаборанти

Нагадаємо:

Співачка Ганна Корсун, більш відома як MARUV, стала переможницею національного відбору Євробачення-2019. На квітень у співачки заплановані сольні концерти в Москві та Петербурзі.

Віце-прем'єр, міністр культури В'ячеслав Кириленко заявив, що артисти, які гастролювали в РФ або не визнають територіальної цілісності України, не можуть брати участі у фіналі національного відбору на "Євробачення-2019".

У свою чергу очільник "Суспільного телебачення" Зураб Аласанія заявив, що мовник "є тим, хто прийматиме кінцеве рішення по представництву України на міжнародному конкурсі Євробачення".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити