image
 |  0 1 Березня 2018 | 06:45

Першу на Волині поліцейську станцію відкрили у Берестечку

Всього таких поліцейських станцій на Волині до кінця року має бути 38. Берестечківська ж обслуговуватиме і саме містечко, і двадцять навколишніх сіл, усього - 10 тисяч населення.
Про це пише власкор газети "День" на Волині Наталія Малімон.
Берестечківський міський голова Валентина Залевська (на фото) розказує, що приміщення  поліцейської станції донедавна було у непривабливому стані. Тут не було  опалення, тому поліцейські не могли тут навіть перебувати.
Ремонт у приміщенні спонсорував місцевий підприємець Олександр Захарчук, а конвектор для обігріву придбав інший підприємець - Ігор Ярмощук.
За кошти міського бюджету у поліцейську станцію провели інтернет, закупили роутер, монітор і 5 відеокамер, які  встановили у людних місцях Берестечка. Ще дві відеокамери встановила Мервинська сільська рада, яка межує з Берестечком.
Місто також узяло на себе оплату поліцейським комунальних послуг.
Службові приміщення обладнанні належною оргтехнікою, у них передбачено кімнати для роботи працівників ювенальної превенції з дітьми, працівників груп швидкого реагування та членів громадських формувань.
Станція вже отримала і доступ до бази даних системи Міністерства внутрішніх справ.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити