image
 |  135 18 Жовтня 2024 | 14:54

Підприємці заборгували Луцькій громаді понад 2 мільйони

З початку жовтня у Луцьку комунальним підприємством «Луцькреклама» проведено демонтажні роботи щодо 19 великогабаритних рекламних конструкцій.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці КП "Луцькреклама", - пише ВолиньUA.

Серед них найбільша кількість рекламних білбордів, власниками яких є ТОВ «Брендборд» та ТОВ «Енергосеть», які утворили заборгованість перед бюджетом громади у розмірі 2,6 мільйона гривень та ухиляються від виконання рішень судів щодо стягнення цих коштів на користь міста.

З березня 2022 року з метою полегшення фінансового навантаження на рекламні компанії, власників рекламних засобів та підтримки малого, середнього і великого підприємництва, виконавчим комітетом Луцької міської ради було прийняте рішення щодо зменшення плати за розміщення рекламних конструкцій в межах громади у розмірі 50% від повної вартості. Рішення дійсне і на даний момент.

Роботу щодо демонтажу рекламних засобів, які належать власникам, що ведуть активну діяльність у сфері зовнішньої реклами, проте не сплачують кошти до бюджету громади, буде продовжено.

Читайте також: Очільниці МСЕК на Хмельниччині можуть повернути вилучені мільйони

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити