image
 |  544 16 Вересня 2024 | 10:32

Поблизу Луцька п'яний керманич спричинив летальну ДТП (ФОТО, ВІДЕО)

15 вересня о 23:13 на автошляху М-19 (Доманове-Ковель-Чернівці-Теребляче) поблизу села Рокині Луцького району сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох легкових автомобілів.

Про це повідомляють пресслужба ГУ ДСНС у Волинській області та сектор комунікації поліції Волинської області, - пише ВолиньUA.

На місце події прибули рятувальники 2 ДПРЧ м. Луцьк та аварійно-рятувальний загін спеціального призначення.

Внаслідок ДТП в одному з автомобілів водій отримав тілесні ушкодження та був звільнений очевидцями. Пасажира заблокованого у салоні деблокували рятувальниками за допомогою гідравлічного інструменту та передали працівникам медичної служби.

Встановлено, що 23-річний лучанин, керуючи автомобілем Opel Insignia в напрямку м. Луцька допустив зіткнення з попутнім транспортним засобом Mazda під керуванням 29-річної лучанки.

В результаті ДТП 34-річний пасажир автомобіля Mazda від отриманих тілесних ушкоджень помер у лікарні. Водійку з травмами госпіталізували.

Слідчі затримали 23-річного водія у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу.

Триває слідство. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Читайте також: Кількість студентів-переселенців у Лесиному виші суттєво зросла (ФОТО, ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити