image
 |  9 1 Червня 2024 | 11:52

Подружжя з Волині відзначили 65-ту річницю сімейного життя (ФОТО)

У Колодяжненській громаді впроваджено традицію вітати з днем народження довгожителів. На щастя, серед них є сімейні пари, яким Господь дарував можливість прожити у шлюбі 60 і більше років. Серед них - Микола і Віра Лисаки із с. Грушівка. Микола Кіндратович та Віра Адамівна є парою, яка найдовше у парі серед жителів нашої громади, і нині, 29 травня, відзначають 65-ту річницю сімейного життя, що у народі знане як «залізне» весілля. Тож не могли не привітати наших довгожителів із важливою датою.

Про це повідомляють на сторінці громади, - пише ВолиньUA.

Микола та Віра Лисаки проживають у с. Грушівка. Не так давно вітали із 91-им днем народження Миколу Кіндратовича, а Вірі Адамівні наразі 85. Все життя вони, як і більшість сільських жителів їх покоління, трудилися у колгоспі. Саме з тих часів Микола Кіндратович полюбив бджільництво і через деякий час завів власну пасіку. Віра Адамівна ж певний період працювала продавчинею у сільському магазині. Життя було тяжким і повним турбот – згадують вони. Та головним набутком шлюбу та плодом їхньої любові є четверо доньок, які подарували їм 5 онуків, а нині подружжя довгожителів тішаться 13-ма правнуками і надіються праправнуків діждати - чого їм і бажаємо!

А ще зичимо – мирного неба України: вільної, незалежної. Спокійного життя у рідній оселі, яку зводили своїми силами. Уваги і турботи рідних. І – безкінечної любові. Адже це головна запорука довгого і щасливого союзу. А ще – взаємоповага та підтримка одне одного.

Тож бажаємо подружжю довгожителів ще багато років у парі! Хай Бог дарує здоров’я та довголіття!

Принагідно вітаємо і інші пари, які більше шістдесяти років у шлюбі. Це Павло і Ніна Рудіни із с. Волошки, Костянтин і Віра Рудики із Гончого броду, Сергій та Анастасія Савчуки зі Скулина. Довгих і щасливих літ разом! - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити