image
 |  2 23 Травня 2019 | 14:47

За те, що волинянина «пограбували» чоловік сам же отримає покарання

Слідчі Горохівського відділу поліції за процесуального керівництва місцевої прокуратури повідомили про підозру 46-річному жителю району у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч. 1 ст. 383 та ч. 1 ст. 384 Кримінального кодексу України. Мова йде про завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину та завідомо неправдиве показання.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

У кінці квітня 46-річний житель Горохівського району звернувся до місцевої поліції із заявою про вчинення щодо нього злочину. Зокрема, потерпілий повідомив, що його пограбували. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України.

У ході досудового розслідування з’ясувалося, що потерпілий надав слідству неправдиві покази, а факт пограбування не підтвердився.

Відтак, відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 383 (завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину) та ч. 1 ст. 384 (завідомо неправдиве показання) Кримінального кодексу України.

Читайте також: На одній із вулиць Луцька «розсипається» зупинка (ФОТО)

Волинянину повідомили про підозру у вчиненні інкримінованих злочинів. Йому загрожує, зокрема, до двох років позбавлення волі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити