image
 |  2 2 Вересня 2023 | 08:54

Показали кадри навчання волинських нацгвардійців

Волинські нацгвардійці мають можливість відточити свої навички, вивчити нові тактичні дії, вдосконалити координацію та комунікацію.

Про це інформують на сторінці Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк.

В злагоджені застосовуються симуляції різних типів бойових дій, використання спеціальних технічних засобів, як правильно реагувати на вибухи і постріли та злагоджено відпрацьовувати бойові завдання, вчасне надання першої медичної допомоги та евакуація з поля бою тощо…

«Під час практичних занять на полігоні я засвоїв тактичні навички, зокрема рух та вибір вогневих позицій, якомога скритніше підходити до уявного ворога та знешкоджувати», – розповів гвардієць Сівер.

Бойове злагодження у військових частинах проходить усі військовослужбовці, певний часовий проміжок відведений для всебічної підготовки та забезпечення високого рівня особового складу до дій в різних умовах.

«Після тренувань проводиться аналіз виконаних завдань особовим складом, щоб постійно покращувати свої навички, адаптуватися до нових викликів та розвивати злагодженість», - пояснює командир підрозділу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити