image
 |  0 4 Січня 2018 | 10:23

Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом летального ДТП у Луцьку

Учора, 3 січня, в Луцьку на вулиці Рівненській автомобіль «OPEL Omega» врізався у відбійник.
Про це 04 січня 2018 року повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.
Загинули двоє пасажирів транспортного засобу, водія госпіталізували. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України.
Автопригода сталася ввечері, майже о 22 годині. За кермом автомобіля «OPEL Omega» перебував 23-річний житель обласного центру. Ймовірно, водій не впорався з керуванням і допустив зіткнення транспортного засобу із відбійником. У наслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули двоє 24-рінчих пасажирів автомобіля. Водія госпіталізували до відділення травматології Луцької міської клінічної лікарні.
Слідчі Луцького відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити