image
 |  0 20 Березня 2020 | 13:08

Поліцейські зафіксували 14 порушень волинянами правил карантину

На Волині правоохоронці продовжують заходи із запобігання поширенню коронавірусної інфекції та охорони публічної безпеки. Зокрема, в області склали 14 адмінпротоколів щодо порушення правил карантину.

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

Сьогодні до вказаних заходів залучилися близько 15 тисяч поліцейських та 2,5 тисячі військовослужбовців Національної гвардії України.

У результаті поліцейські виявили порушення та склали 270 адміністративних протоколів за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Найбільше порушень виявлено на Донеччині. Там поліцейські склали 58 адмінпротоколів. Також порушення виявлені у Києві (31 протокол), Запорізькій (25), Київській (24), Херсонській (21), Сумській (19), Черкаській (18), у Волинській (14) та Вінницькій (13) областях. Окрім того, 10 адмінпротоколів складено у Львівській області, по 9 – у Рівненській та Кіровоградській областях, 4 – у Миколаївській, по 3 – у Закарпатській, Полтавській та Чернігівській областях, 2 – у Житомирській. Ще по одному протоколу склали поліцейські в Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій областях та на Одещині.

Читайте також: В Україні сьогодні дві проблеми – 95 квартал та коронавірус, – депутат Волинської облради

Поліцейські продовжують нести службу у складі мобільних груп, піших нарядів, автопатрулів, ГРПП, слідчо-оперативних груп тощо.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити