image
 |  5 24 Січня 2019 | 10:39

Поліція Волині оголосила конкурс на посади поліцейських

Національна поліція у Волинській області оголосила про відбір кандидатів на вакантні посади до підрозділів ГУНП.

Про це йдеться на сайті Національної поліції.

Поліцейський з логістики, обліку та зберігання речових доказів і озброєння – 1 вакансія, поліцейського сектору реагування патрульної поліції – 6 вакансій, поліцейського відділення конвойної служби ізолятора тимчасового тримання – 1 вакансія.

Ознайомитись з переліком вакантних посад,етапами проходження конкурсного відбору та заповнити АНКЕТУ КАНДИДАТА на посади ГУНП у Волинській областіможна на офіційному порталі системи відбору кадрів Національної поліції України.

Прийом оnline-анкети та документів триває що подаються для участі в конкурсі, проводиться у період з 23 січня по 06лютого 2019 року, за адресою: місто Луцьк, вулиця Винниченка, 11 (з 9.00 до 17.00, щодня окрім вихідних та святкових днів).

Довідкову інформацію можна отримати за телефонами сектору організації відборута проведення атестування поліцейських:

  • (050) 490 45 08;
  • (050) 490 45 09;

та електронною адресою [email protected]

Адреса розташування сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських Управління кадрового забезпечення ГУНП у Волинській області: м. Луцьк, вул. Винниченка, 11, каб. № 1

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити