image
 |  0 2 Січня 2019 | 15:47

Поліція встановлює обставини смертельної ДТП у Нововолинську

Сьогодні вранці на лінію служби «102» поліції Волині надійшло повідомлення про те, що по вулиці Княгині Ольги в місті Нововолинськ виявили мертвого чоловіка, поряд із ним лежав велосипед. Поліцейські встановлюють транспортний засіб та особу водія, котрий скоїв летальну ДТП й залишив місце події.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

Одразу ж на місце події виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили особу загиблого – це 72-річний місцевий житель. З метою остаточного встановлення часу та причин смерті тіло направили на проведення судово-медичної експертизи.

Правоохоронці звертаються до громадян, котрим відома будь-яка інформація про ДТП невідкладно повідомити в поліцію за номером телефону 102.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, слідчі відомості внесуть в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі строком від 3 до 8 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авто депутата Волиньради від «Самопомочі» потрапило у ДТП (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити