image
 |  0 22 Березня 2021 | 08:32

«Поляки бояться правди, як нечистий ладану»: в мережі хочуть заблокувати акаунт відомого українського активіста в Іспанії

У соціальній мережі Facebook певні польські боти розгорнули кампанію з блокування акаунта головного редактора часописа МОУН, керівника УПА “Воля” в Іспанії Івана Вовка.

Про це Іван Вовк повідомив на своїй сторінці у Facebook, - інформують Правдиві новини.

“Завершенню української реконкісти чинять відчайдушний опір не лише нащадки колишніх загарбників у східному москв@нському, але і в західному напрямку, де збаламучені голови сплять і бачать у своїх біло-червоних снах “жечпосполітуодможаідоможа”, на заваді відновлення якої твердо стоять новітні бандерівці з червоно-чорними стягами.

Судіть самі. Як видно із першого скріншота, що мені люб’язно надіслав наш прихильник із Польщі, національно(зма)стурбована Берка публікує в польській групі фото і лінк мого профілю з такими словами:

“Прошу про допомогу у блокуванні акаунта цього бандерівця. Він мешкає в Мадриді і на різні маніфестації бере їхній прапор. У групі сила. Велике дякую”…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прощання з «рускім міром»: щоб не мати «ЛНР-ДНР», Узбекистан відмовляється від кирилиці

"Ось так – ні більше, ні менше. Що ж спонукало Берку до того свинства? Адже вона, судячи з профілю фб (другий скріншот) також мешкає в Мадриді…

Не що інше, як те, що поляки бояться правди, як нечистий ладану. Коли я побачив, що у нас з Беркою є кілька спільних френдів із середовища іспанських націоналістів, то зрозумів одразу – вона боїться їхньої бандеризаці", - йдеться в дописі.

Але вже пізно! Процес пішов, і мої іспанські камради добре знають, “… хто ми, чиї сини, яких батьків, ким, за що закуті”, а дехто з них на почесному місці у своєму помешканні тримає погруддя Степана Андрійовича Бандери, який сказав свого часу пророчі слова: “Ніщо не зупинить ідеї, час якої настав”, – йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖФінляндію визнали найщасливішою країною у світі четвертий рік поспіль. На якому місці Україна?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити