image
 |  164 3 Травня 2024 | 17:14

Pornhub став платником податків в Україні

Компанія Ethical Capital Partners, яка володіє одним із найпопулярніших порносайтів у світі PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг.

Про це повідомив голова парламентського комітету з податків та фінансів Данило Гетманцев. За його словами, тепер можна стежити за сумлінною сплатою податків не тільки OnlyFans, написав він у Telegram.

"Дякую PornHub за повагу наших податкових законів! Тепер можна стежити за сумлінною сплатою податків не тільки OnlyFans. Остання, до речі, поповнила бюджет на $0,7 млн за I квартал", - написав Гетманцев.

За його словами, за перший квартал 17 нових компаній-нерезедентів поповнили список платників "податку на Google" (20% ПДВ на платні онлайн-послуги).

Вже 78 зі 105 платників задекларували свої податкові зобов'язання на суму 2,4 млрд гривень (25,5 млн євро та $32,6 млн), додав голова комітету.

Найбільші платники ПДВ із цифрових послуг задекларували та сплатили понад 2 млрд грн ще до настання граничного строку. Йдеться про Google, Apple, META platforms, Valve corporation, уточнив Гетманцев.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити