image
 |  20 18 Вересня 2021 | 07:11

Посадовці міськради на Волині дали дозвіл на незаконну прибудову

Ковельська окружна прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем посадовцями Ковельської міської ради.

Про це пише «Ковель media».

За даними слідства, чиновники мерії здійснили незаконну видачу землі та документів на реконструкцію з прибудовою до пам’ятки архітектури місцевого значення – житлового будинку початку ХХ століття на вулиці Ветеранів, 16 у Ковелі, що завдало істотної шкоди охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян та громадським інтересам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Волиньраді відбудеться позачергова сесія

Правоохоронці не хотіли цього робити, але змушені були відкрити кримінальну справу і розпочати розслідування, оскільки їх зобов’язав діяти згідно законодавства Ковельський міськрайонний суд.

Слідча суддя Ірина Логвинюк прийняла відповідну ухвалу за скаргою ковельчанина Олександра Оксеньчука на бездіяльність прокурора окружної прокуратури. У судовому засіданні прокурором була Надія Романюк.

Органом досудового розслідування є Ковельське районне управління поліції, безпосередньо справою займається слідчий Юрій Кухарчук. Процесуальне керівництво здійснюють прокурори Надія Романюк та Євген Шарунович.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити