image
 |  4 24 Березня 2021 | 11:49

Потрібно вирішити проблему транспортного сполучення Привокзального району, - депутат Луцької міськради Микола Федік

Привокзальний район має отримати краще транспортне сполучення, оскільки зараз він фактично є тупиковим і частково відірваним від міста.

Про це під час сесії заявив голова фракції ВО "Свобода" у Луцькій міськраді Микола Федік.

На сесію Луцької міськради було винесено проєкт рішення "Про погодження проєкту детального плану території в межах вулиць Георгія Гонгадзе та Клима Савура в місті Луцьку". Цей проєкт стосується підприємства "Жасмін", яке хоче збільшити виробничі площі. Але законодавство для цього передбачає внесення змін до детального плану територій.

"Реалізація даного проєкту принесе місту додаткові робочі місця і наповнення бюджету. Тому ми підтримуємо це питання. Але існує проблема транспортного сполучення Привокзального району і вулиці Клима Савура. Поки що є така можливість з'єднати дорогою ці два мікрорайони. Інакше Привокзальний, який активно розбудовується, перетвориться у частково тупиковий масив", - зазначив у виступі Микола Федік.

Міський голова Луцька Ігор Поліщук додав, що зараз є три варіанти вирішення проблеми транспортного сполучення Привокзального району: з'єднати район з вулицею Савура, Стрілецькою або Карпенка-Карого. Який з них буде обраний - вирішать після детального вивчення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку водій маршрутки на швидкості промчався на «червоний» (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити