image
 |  2 2 Липня 2020 | 13:06

Повідомили дату проведення конкурсу на облаштування площі біля Луцького замку

Всеукраїнський конкурс на облаштування площі поблизу Луцького замку, на якому розташовувався Центральний ринок, пройде 17 липня.

Про це під час сесії Луцької міськради розповів депутат Ігор Поліщук.

«У другій половині липня ми будемо мати результати Всеукраїнського конкурсу на облаштування площі біля Луцького замку. Попередня дата, 17 липня», - заявив депутат.

Також Ігор Поліщук поскаржився на Волинську облспоживспілку, яка намагається різними способами зупинити цей процес. Зокрема, Волинська облспоживспілка зареєструвала асфальт і бруківку як цілісний майновий комплекс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підприємці Луцька скаржаться на погану виручку на Новому ринку

«Зараз відбувається історична подія. Ми звільняємо площу від іржавих контейнерів. Хто забороняв підприємцям привести цю територію до ладу раніше? Я пропоную облспоживспілці забрати свою бруківку та асфальт. Можете вивозити їх і перекладати в іншому місці. Наша каденція закінчується. І одне з наших досягнень - наведення порядку перед замком. Ми маємо історичну можливість зробити цю площу окрасою міста», - заявив він.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити