image
 |  4 31 Травня 2021 | 13:10

Повідомили деталі смерті посла, який був родом з Волині

Колишній посол України в Таїланді Андрій Бешта помер на острові Ко Ліпе у Таїланді вранці 30 травня. Український дипломат та його 17-річний син Остап прибули на відпочинок на острів 28 травня.

За словами його сина, Бешта ліг спати ввечері у суботу. О 4.30 ранку неділі у нього почалася блювота, потім він втратив свідомість і незабаром помер, - пишуть Факти.

Про смерть колишнього українського посла повідомили в поліцію Ко Ліпе близько 5.30 ранку. Пізніше тіло українського посла доставили до лікарні провінції Сатун. За словами місцевого офіцера, під час попереднього розслідування слідів злому кімнати або нападу на колишнього посла не виявили.

Губернатор провінції Сатун Еккарат Лисен розповіла, що попередній розтин у лікарні показав, що Андрій Бешта помер від серцевого нападу.

У лікарні зі 100% впевненістю заявили, що український дипломат не міг померти від Covid-19. Мазок на наявність захворювання показав негативний результат.

Вчора вранці стало відомо, що колишній посол України в Таїланді Андрій Бешта помер. Тоді про причину смерті українського дипломата не було ніяких подробиць.

У Таїланді місцевий політик зазначила, що сім’я Бешти хоче якомога швидше повернути його тіло в Україну.

Зазначимо, Андрій Петрович Бешта народився 14 грудня 1976 року в місті Рожище на Волині. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 25-річний волинянин хотів підірвати школу?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити