image
 |  4 16 Серпня 2018 | 05:44

Пожежники ліквідували 4 пожежі за минулу добу

Учора, рятувальники ліквідували чотири пожежі, що трапилися у Іваничівському, Маневицькому, Горохівському районах та місті Луцьку.
Про це "ВолиньUA" повідомляє  У ДСНС України у Волинській області.
О 12:01 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в місті Горохові спалахнув дерев’яний житловий будинок. За 5 хвилин на місце виклику прибули працівники 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини з Горохова, які о 12:27 ліквідували пожежу.
Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.
Також о 09:53 у селі Лежниця Іваничівського району загорілася цегляна господарська споруда. Погасили загорання о 11:13 вогнеборці 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Іваничі спільно з працівниками 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Нововолинська.
Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.
Ще рятувальники загасили два невеликих займання в селищі Маневичі та обласному центрі.
Незважаючи на всі перестороги рятувальників та прохання дотримуватися правил безпеки на водних об’єктах, 14 серпня в селі Защитів Локачинського району трапився прикрий випадок на воді. В місцевому ставку втопився громадянин 1981 р.н. Тіло загиблого виявлено та піднято на поверхню місцевим населенням.
Шановні громадяни! Бережіть життя! Не нехтуйте правилами безпеки – вони вкрай необхідні кожному!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кривому Розі в маршрутці стався вибух

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити