image
 |  13 2 Листопада 2022 | 21:43

Працівники «Луцьктепла» залишили після себе багнюку (ФОТО)

Інспектором відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста було відреаговано на звернення, яке надійшло на гарячу лінію «Групи швидкого реагування» департаменту муніципальної варти, щодо неналежного стану асфальтного полотна за адресою: м.Луцьк, проспект Соборності, 30 а.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Величезна яма, нашвидкоруч засипана землею, яка після дощів перетворилася на купу багнюки, відсутність асфальтного покриття – це все залишили після аварійних земляних робіт працівники ДКП «Луцьктепло». Така халатність щодо відновлення благоустрою є неприпустимою і викликає масу обурення мешканців прилеглих будинків та звичайних пішоходів.

Департаментом муніципальної вартим було надіслано лист відповідальним особам про усунення порушення та приведення пошкодженого асфальтного покриття до належного вигляду. У разі невідновлення благоустрою до його стану, який передував роботам, інспектором департаменту буде складено адміністративний протокол за ст.152 КУпАП Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити