image
 |  2 5 Вересня 2018 | 11:37

Правоохоронці вилучили у волинянина пістолет та набої

За добу поліція Волині виявила та вилучила у жителів області пістолет та понад 60 різноманітних набоїв. Вилучене направили на дослідження. За незаконне поводження із зброєю та боєприпасами волинянам загрожує кримінальна відповідальність.
Про це «ВолиньUA» стало відомо з прес-служби поліції Волинської області.
У Володимирі-Волинському працівники поліції під час санкціонованого обшуку за місцем проживання 45-річного місцевого жителя вилучили пістолет.
Цього ж дня у Любомльському районі поліцейскі виявили у 38-річного жителя району 66 набоїв різного калібру.
Правоохоронці вилучили у нього 16 набоїв калібру 9 мм та 50 – калібру 5,6 мм. Боєприпаси чоловік зберігав у будинку за місцем проживання.
Виявлену зброю та набої поліцейські направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.
За фактом незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами слідчі розпочнуть досудове розслідування за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.
Нагадаємо, що у Ковелі оперативники вилучили у місцевого жителя понад 300 одиниць різноманітних боєприпасів.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянину, який скоїв смертельне ДТП, світить 5 років за ґратами
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити