image
 |  9 21 Листопада 2021 | 11:11

Представилися патрульними: в нацпарку на Волині затримали ймовірних браконьєрів

У Світязькому лісництві, що в межах території Шацького національного природного парку, виявили ймовірних браконьєрів. Двох чоловіків підозрюють у вбивстві самця козулі.

Про це повідомили у пресслужбі Волинського управління лісового та мисливського господарства.

Під час рейду орієнтовно о 22:00 19 листопада працівники лісової охорони та група оперативного реагування Шацького лісгоспу помітили автомобіль та двох осіб. Під час перевірки чоловіки пояснювали, що також проводять рейди та працюють як громадський патруль.

Працівники лісової охорони продовжили стежити за місцем, де виявили двох осіб. Як повідомили в пресслужбі ВОУЛМГ, повторно чоловіків, котрі наче щось розшукували, зафіксували у лісі опівночі 20 листопада. Згодом на території Світязького лісництва працівники лісової охорони виявили за допомогою тепловізора застрелену кулею тварину.

Як повідомила Суспільному в телефонному коментарі інспекторка сектору комунікації ГУ Нацполіції Волині Марина Балдич, на місці події працювала слідчо-оперативна група.

"Наразі за цим фактом триває перевірка, встановлюють причетних до злочину осіб. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 248 ККУ", – зазначила інспекторка сектору комунікації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через незаконну реконструкцію підвалу в центрі Луцька може завалитися пам’ятка архітектури (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити