image
 |  216 18 Травня 2024 | 14:48

Представники Володимирського ТМО побували на форумі "Здорова Волинь"

Представники Володимирського ТМО долучились до ІІ-го форуму медичних інновацій «Здорова Волинь».

Про це ВолиньЮА повідомили у ТМО. 

17 травня у місті Луцьк в рамках ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Лікарі та медсестринство: трансформація в умовах війни та поствоєнне відновлення» відбувся медичний форум, основною тематикою якого стала інституційна спроможність галузі охорони здоров’я відповідати викликам війни, партнерство та інновації у медичній галузі.

Участь у форумі взяли керівництво та медичний персонал КП «Володимирське ТМО». Його мета - посилити діалог між освітніми та науковими інституціями, органами місцевого самоврядування, громадянським суспільством та закладами охорони здоров’я.

Загалом робота конференції була побудована за наступними напрямками:

🔹 медсестринство в освіті та професійних стандартах;

🔹 медична допомога воєнного часу;

🔹 клінічна медицина: від основ до складних діагнозів;

🔹 медико-психологічна та фізична реабілітація;

🔹 медицина як служіння: капеланство, соціум, етика.

Участь у таких заходах не лише сприяє професійному розвитку працівників, а допомагає підготуватись до викликів в умовах війни, підтримати медичний персонал, що працює в умовах високого навантаження, залучити нових спеціалістів, студентів та волонтерів до співпраці з нашим медичним закладом, обмінюватись досвідом та впроваджувати нові методики лікування та реабілітації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинські рятувальники погасили 4 пожежі за добу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити