image
 |  0 27 Липня 2018 | 13:27

Приміщення спорткомплексу «Спартак» у Луцьку візьмуть в оренду

Луцький виконком розгляне проект рішення «Про надання погодження на укладення попереднього договору про наступне укладання договору оренди нерухомого майна», який передбачає укладення договору між комунальним закладом «Дитячо-юнацька спортивна школа № 3 Луцької міської ради» та Волинською обласною організацією фізкультурно-спортивного товариства «Спартак».
У проекті рішення, винесеному на засідання виконкому, пропонується погодити укладення попереднього договору про наступне укладання договору оренди нерухомого майна за адресою: м. Луцьк, вул. Глушець, 20 (при умові набуття права комунальної власності територіальної громади м. Луцька на нежитлові приміщення спорткомплексу «Спартак» загальною площею 1838,5 кв. м, розташовані за адресою: м. Луцьк, вул. Глушець, 20), між комунальним закладом «Дитячо-юнацька спортивна школа № 3 Луцької міської ради» та Волинською обласною організацією фізкультурно-спортивного товариства «Спартак».
За умовами даного договору орендодавець надасть орендарю у строкове пільгове платне користування дві кімнати в приміщенні, що розташований в м. Луцьку на вул. Глушець за № 20, а саме: кабінет 38 площею 22,8 кв.м. та кабінет 39 площею 9,1 кв.м. Загальна площа орендованого приміщення становить 31,9 кв.м.
Дане рішення дозволить залучати додаткові ресурси для підготовки вихованців ДЮСШ № 3.
Волинська обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» відповідно умов договору про співпрацю надаватиме наявний інвентар та інші матеріально-технічні ресурси для покращення проведення навчально-тренувального процесу. Також відповідно умов договору про співпраці Волинська ОО ФСТ «Спартак» при наявності фінансових коштів здійснюватиме фінансові витрати на проведення навчально-тренувальних зборів, участі в змаганнях спортсменів ДЮСШ № 3.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Еврика! У Луцьку знайшли джерело смороду

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити