image
 |  2 23 Лютого 2018 | 07:52

«Проект «Україна» треба закривати», - брат нового голови Конституційного суду виявився українофобом

Брат нещодавно обраного голови Конституційного суду Станіслава Шевчука Рулав Одд (раніше мав ім’я-прізвище Денис Шевчук) є головою антиукраїнської партії «Русь», яка свого часу входила до одіозного «Блоку Наталії Вітренко».
Про це 23 лютого 2018 року повідомляє сайт «Главком».
Шевчук очолив партію в 2009-му році і встиг відмітитись низкою українофобських висловлювань. Так він заявляв, що життя продемонструвало нежиттєздатність та неефективність «ідей українства», а «проект «Україна», який несе в собі лише ненависть та заперечення, має бути закритий з причин його неспроможності та шкідливості. Натомість Шевчук пропонував на місті України створити державу «Русь», бо існування нашої країни, на його думку, можливе тільки в рамках руської православної цивілізації та «руського миру».
Також Рулав Одд є фігурантом розслідувань Генпрокуратури та НАБУ – він підозрюється в розтраті коштів спільно з керівництвом державного підприємства «Укрхімтрансаміак».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити