image
 |  7 30 Квітня 2020 | 09:46

Прокурори судяться з Ковельським хлібокомбінатом через поставки у школи хлібобулочних виробів

Ковельська місцева прокуратура звернулася до Господарського суду області з позовом в інтересах держави в особі Дубівської сільської ради Ковельського району до ТОВ «Ковельський хлібокомбінат», аби визнати недійсним договір поставки хлібобулочних виробів для навчальних закладів на загальну суму 190 тисяч гривень.

Як повідомляють у пресслужбі прокуратури Волині, прокурори з'ясували, що орган місцевого самоврядування за результатами закупівлі уклав із хлібокомбінатом договір поставки, порушивши низку норм чинного законодавства, у тому числі Закону України «Про публічні закупівлі». 

Так, у договорі не визначений конкретний предмет закупівлі, строки поставки, асортимент товару, його кількість та ціна, що може призвести до незаконних витрат бюджетних коштів, а також поставки товару неналежної якості для харчування дітей у навчальних закладах сільської ради.

 Зважаючи на це, прокурори у суді наполягатимуть на визнанні недійсним укладеного із порушеннями законодавства договору поставки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Любешівщині узбіччя доріг закидані сміттям (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити