image
 |  0 13 Грудня 2017 | 13:59

Протягом цієї ночі волинські рятувальники ліквідували 3 пожежі

13 грудня о 00:46 до Служби порятунку надійшло повідомлення, що у селищі Маневичі трапилась пожежа цегляного житлового будинку.
Про це 13 грудня 2017 року повідомили в УДСНС України у Волинській області.
Ліквідували загорання о 01:40 співробітники 13-ї державної пожежно-рятувальної частини селища Маневичі.
Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час влаштування та експлуатації димоходу.
О 04:41 у місті Нововолинську спалахнув легковий автомобіль BMW. За 8 хвилин вогонь загасили співробітники 5-ї державної пожежно-рятувальної частини.
Причина пожежі – встановлюється.
Нагадаємо, що цієї ночі у луцькій багатоповерхівці після пожежі знайшли тіло чоловіка.
Управління ДСНС України у Волинській області закликає громадян щоб не сталося лиха, потрібно пам’ятати – у разі користування пічним опаленням необхідно перед початком, а також протягом усього опалювального сезону очищати димоходи та печі від сажі, щоб не виникло її займання. Також слід очищати від сажі та різноманітного бруду: опалювальні печі періодичної дії на твердому та рідкому паливі – не рідше одного разу на три місяці, а кухонні плити – щомісяця; біля кожної печі перед отвором на горючій підлозі прибити металевий лист розміром не менше 50 на 70 см; заштукатурити та побілити усі димові труби та стіни на горищі, через які прокладено димові канали; золу й шлак заливати водою та виносити в спеціально відведені місця.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити