image
 |  2 7 Березня 2019 | 12:52

«Проведе інавгурацію на фабриці Рошен» , - політолог про Порошенка

Петро Порошенко намагатиметься за будь-яку ціну потрапити у другий тур президентських виборів-2019, не поступиться Україні чи Заходу.

Про це пише gazeta.ua

"Нинішній український лідер буде битися до кінця, в запасі є ще піар-замах, тимчасове запровадження воєнного стану або просто зрив виборів. Президент відправить людей в Центральну виборчу комісію, в регіони підуть каравани верблюдів з бочками молдавського вина або коробками цукерок "Рошен", все для того щоб люди поміняли протоколи", - розповів політолог та соціолог Віктор Небоженко в інтерв'ю агентству Мир. 

Аналітик вважає, що в разі перемоги на виборах таким шляхом інавгурація і майбутнє Порошенко будуть проблематичними. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотожаби: у соцмережі висміюють вчинок Петра Порошенка з шапкою

"Суспільство буде відчувати, що його не просто обдурили, а поставили на коліна, як у Росії. Українець після другого Майдану, 2014 року і війни, вперше в житті став сильним і злопам'ятним. Тому інавгурацію Порошенку доведеться переносити на фабрику Рошен у Вінниці. Президентська пропаганда просто кричить: якщо не оберемо Порошенка, то Україна помре, зникне. Він - єдиний гідний кандидат, а решта - це вороги нації. Якщо не Порошенко, то Путін. Петро Олексійович шантажує українських виборців - такого ще не було у нас в історії", - підкреслив соціолог.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити