image
 |  4 7 Грудня 2022 | 14:48

Пункт пропуску «Ягодин-Дорогуск» разом з поляками обговорили питання спільного транзиту

5 грудня 2022 року відбулася зустріч представників Держмитслужби з польською стороною в пункті пропуску «Ягодин-Дорогуск» для обговорення результатів перших двох місяців міжнародного застосування Україною NCTS.

Про це інформує Державна митна служба України.

Візит відбувся в рамках поїздки делегації Держмитслужби під головуванням заступника Голови Владислава Суворова в основні пункти пропуску з країнами-членами ЄС.

У ході обговорення з представниками Митної палати Любліна та митного поста Дорогуск були підняті актуальні питання спільного транзиту та перспективи розширення застосування NCTS на спільній ділянці кордону.

Учасники зустрічі з обох сторін підкреслили, що застосування спільного транзиту є інструментом спрощення та прискорення перетину кордону, тому збільшення кількості операцій в NCTS сприятиме зменшенню черг та часу очікування на українсько-польському кордоні.

Також сторони домовились оперативно обмінюватись інформацією для швидкого вирішення питань застосування процедури спільного транзиту.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити