image
 |  4 4 Квітня 2021 | 22:19

Путін перекидає до кордону України танки з Сибіру

Російська дослідницька група Conflict Intelligence Team (CIT) оприлюднила докази перекидання до українського кордону частин армії РФ із Кемеровської област, зазначають Патріоти України.

У повідомленні зазначається: "Користувач твітера @GirkinGirkin опублікував відео, де на залізничних платформах стоять танки Т-72Б3. На відео також видно номер однієї з платформ. Перевіривши його за допомогою сервісу gdevagon, ми встановили, що платформа рухається з Юрги Кемеровської області на залізничну станцію Маслівка в прикордонній Воронезькій області.

У довідці gdevagon також зазначено (ідентичні) номери відправника та одержувача вантажу в ЗКПО (загальноросійський класифікатор підприємств і організацій) - 07703609. Шляхом простого пошуку ми встановили, що цьому номеру відповідає військова частина 21005 - 74-та гвардійська мотострілецька бригада, яка базується в місті Юрга. Ця частина була переозброєна на танки Т-72Б3 ще у 2015 році.

Тож ми отримали додаткове підтвердження того, що мотострільців із Центрального військового округу перекидають у напрямку українського кордону".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити