image
 |  0 12 Березня 2018 | 08:32

Путін запустив механізм розвалу Росії, - Огризко (ВІДЕО)

Президент Росії Володимир Путін своїми нещодавніми заявами про військову могутність його країни змусить Захід вжити заходів зі стримування, які в кінцевому рахунку призведуть до її розвалу. Про це 12 беpезня 2018 року повідомляє сайт «ЗІК». [embed]https://www.youtube.com/watch?time_continue=108&v=UTgHq8mnO2k[/embed] Про це в коментарі для «Крим.Реалії» заявив колишній міністр закордонних справ України Володимир Огризко. За його словами, світ не боїться погроз Путіна.
Якщо перевести все це на нормальну мову, то перед нами мавпа з гранатою. Ще мені згадалися останні з’їзди ЦК КПРС – пізнього Леоніда Брежнєва, який розмахував ядерної дубиною і погрожував поставити всіх на місце. Насправді Володимир Путін підписав собі і Росії вирок. Тому що якщо Захід втягне Росію в справжню гонку озброєнь, то не мине й 5-10 років, як від цієї країни залишаться лише спогади. А потім хтось буде говорити, що «найбільшою катастрофою 21-го століття був розвал Російської Федерації», – сказав дипломат.
Огризко впевнений, що Росія у своїй експансії не буде спинятися, якщо їй не чинити опір.
Лиходії не зупиняються, поки їм не протидіють. Як тільки вдарять по руках, бажання красти пропадає. Якщо ми і світове співтовариство вдаримо Путіна по руках і покажемо, що далі він уже не зможе зайти без серйозних наслідків, то, я думаю, ситуація принаймні буде керованою. Він прекрасно розуміє, що в разі ядерної війни зникне його Росія і він сам, і не зайде так далеко, – сказав ек-міністр.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити