image
 |  4 13 Червня 2020 | 14:16

П'яні базарники та «тітушки» розбили скло та обстріляли авто підрядника, — луцькі муніципали (ФОТО, ВІДЕО)

Один із нетверезих базарників розбив цеглою бокові дзеркала заднього виду та скло в кабіні водія в орендованій муніуциаплами техніці. Окрім того, цю техніку спробували розстріляти так звані активісти, які виявилися найнятими "тітушками".

Про це повідомляють у Департаменті Муніципальної Варти Луцької міської ради на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

"В черговий раз викриваємо справжнє обличчя базарників «Європейського» Центрального ринку, Облспоживспілки та тітушок найнятих ними.

Вчора пізно ввечері та вночі відбувся ряд провокацій, які здійснювались найнятими тітушками, що не мають жодного відношення до ринку та нетверезими підприємцями.

Так, одним з базарників було розбито в орендованій техніці цеглою бокові дзеркала заднього виду та скло в кабіні водія", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, зі слів муніципалів, цю ж одиницю техніки спробували розстріляти так звані активісти, які виявилися найнятими "тітушками". 

На місці події працювали правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підприємці — на даху контейнерів та поліція: на Центральному ринку — знову скандал (ФОТО)

"Слід зазначити, що значна частина цих «оборонителів» незаконних МАФів на ринку були вже добряче напідпитку та поводились вкрай агресивно.

Одного з таких активістів, який, нібито прийшов захищати своє майно, було опізнано. Ним виявився громадянин Росії, колишній охоронець голови Волинської ОДА Андрій Стасюк на прізвисько «Малиш», який вже колись засвітився у скандальний ситуації пов'язаній із Воротнівським заказником, коли він приїхав визволяти чиновників, які там бенкетували від інших активістів та журналістів.

Також цей «борець» за незаконні МАФи на ринку попадався п‘яним за кермом свого Рейндж Ровера у липні 2018 року в м. Ковель", - додають у мініципальній варті Луцька. 

Як стверджують муніципали, з "Малишом" було ще декілька посіпак, які намагалися пошкодити і офіс департаменту муніципальної варти та "засвітилися" на камерах відеонагляду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Раунд — за базарниками: після шарпанини муніципали забрали техніку з Центрального» ринку Луцька

"Коли прибула наша ГШР до приміщення департаменту, горе-активісти поспіхом почали тікати по вулиці Б.Хмельницького на вул. Глушець.

Після чого цими особами і було розстріляне авто підряника на вул. Глушець.

Одна з куль потрапила в автомобіль і пробила зовнішню обшивку", - коментують наслідки інциденту у Департаменті Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити