image
 |  907 4 Червня 2024 | 21:13

Раднику директора служби автодоріг у Волинській області скасували виправдальний вирок

Прокурори домоглися скасування виправдувального вироку раднику директора ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області», викритого на одержанні 200 тис. грн від суб'єкта господарювання.

Про це ВолиньЮА повідомили у прокуратурі. 

Волинський апеляційний суд, дослухавшись до доводів прокурорів #Волинської обласної #прокуратури, скасував вирок Луцького міськрайонного суду від 30.11.2023, яким радника директора державного підприємства «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» визнано невинуватим у зловживанні впливом (ч. 3 ст. 369-2 КК України).

Нагадаємо, 12 лютого 2021 року його було викрито на одержанні від суб’єкта господарювання 200 тисяч гривень неправомірної вигоди за вплив на посадових осіб підприємства задля підписання ними актів виконаних робіт щодо будівництва об'єкта у селі Рованці Луцького району, а також проведення остаточних розрахунків за роботу.

Ухвалою Волинського апеляційного суду виправдувальний вирок скасовано та призначено новий розгляд в суді першої інстанції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку злива затопила вулиці (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити