image
 |  2 27 Червня 2022 | 11:52

Рани, нанесені москвою, ще довго болітимуть, - депутат Луцькради

Мета росії - фізичне знищення України та українців. Ця основне завдання агресора, який він поставив у війні. Росіяни цілеспрямовано знищують цивільні об'єкти та інфраструктуру. Для них взагалі не існує ніякої різниці між військовими і невійськовими цілями. Вони прийшли вбивати, мародерити, гвалтувати, руйнувати.

Про це написав на сторінці у facebook депутат Луцької міської ради від ВО "Свобода" Андрій Білан.

На днях довелося побувати у Києві. Їхали через Ірпінь, тож на власні очі бачили наслідки злочинів російських загарбників. Здавалося, за кілька місяців вже звик до численних фотографій сплюндрованих росіянами українських міст та сіл. Але побачити вживу моторошні руйнування колись квітучих міст поблизу столиці - це зовсім інше відчуття.

Ці страшні рани, нанесені москвою, ще довго болітимуть. Важко повірити, що ще рік тому у Ірпені, Бучі, Ворзелі буяло життя. Люди жили, ростили дітей та бавили онуків, планували майбутнє, зустрічалися, працювали, мріяли. Зараз час ніби частково зупинився. Не відчувається того ритму життя, який вирував раніше. Навіть столиця вже зовсім не та, яка була. Але я вірю, що ворог обов'язково буде переможений. І вже ніколи не ступить на священну українську землю. А ми повернемось до мирного життя і збудуємо могутню державу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити