image
 |  436 3 Січня 2024 | 11:22

Раптово обірвалося життя соліста відомого гурту на Волині

2 січня стало відомо, що зупинилося серце заслуженого працівника культури України, відмінника народної освіти, соліста вокального дуету «Душа Волині» В'ячеслава Судими. Його виступи зривали шалені овації, а пісні знали та переспівували багато волинян.

Про це повідомили на сторінці дуету

Відомому артисту було 68 років.

«Раптово обірвалося життя Заслуженого працівника культури України, відмінника народної освіти , соліста вокального дуету "Душа Волині" В'ячеслава Павловича Судими»,- йдеться у повідомленні.

На трагічну звістку відреагувала солістка дуету «Душа Волині» Алла Опейда.

«Обірвалося життя чудової людини, друга, патріота України ...людини з Великим добрим Серцем з яким в творчому тандемі оспівували красу рідного краю, України Заслуженого працівника культури України, відмінника народної освіти, відійшла у засвіти друга половинка дуету «Душа Волині» - В'ячеслава Павловича Судими. Вічна та світла пам'ять, тобі друже. Спочивай з Богом, наш соловейку»,- написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зник на Новий рік: на Волині розшукують молодика (ФОТО)

Дует «Душа Волині» у складі Алли Опейди та В’ячеслава Судими – відомий на всю Україну та Волинську область творчий тандем. На їх концерти збиралися тисячі шанувальників. Артисти - лауреати та переможці всеукраїнських та міжнародних конкурсів. Без їх виступу не проходив жоден з важливих заходів, концертів та фестивалів. Дует був справжньою перлиною Луцького районного будинку культури.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити