image
 |  5 10 Жовтня 2021 | 15:21

Релігійна громада хоче будувати житловий будинок неподалік Луцька

Релігійна громада Різдва Пресвятої Богородиці Православної Церкви України міста Рожище надіслала до міської ради клопотання з метою уточнення положень генерального плану та отримання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку з господарськими будівлями та спорудами.

Відповідне рішення депутати підтримали на сесії міської ради 29 вересня, - пише Район.Рожище.

У міській раді вирішили надати дозвіл на розроблення детального плану території земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку з господарськими будівлями та спорудами по вулиці Драгоманова, 10-А в місті Рожище.

Кадастровий номер земельної ділянки – 0724510100:01:001:0085, площа – 0,3 га.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Велике будівництво: на Волині посеред нового тротуару стоять електроопори (ФОТО)

Замовником розроблення детального плану території визначили Рожищенську міську раду.

Фінансування робіт з розроблення детального плану території здійснять коштом релігійної громади Різдва Пресвятої Богородиці Православної Церкви України міста Рожище.

Також мають провести громадські слухання проєкту детального плану території та згодом подати детальний план території для затвердження згідно з чинним законодавством.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити