image
 |  5 26 Січня 2024 | 15:17

Реорганізація Волинського тубдиспансеру: комісія облради рекомендувала сесії підтримати ще одне важливе рішення

Комісія Волинської обласної ради з питань майна розглянула питання щодо завершення реорганізації Волинського обласного фтизіопульмонологічного центру шляхом приєднання його до обласної інфекційної лікарні.

Про це йдеться на сторінці Волиньради у facebook.

З метою завершення реорганізації Волинського обласного фтизіопульмонологічного центру шляхом приєднання його до обласної інфекційної лікарні профільна комісія рекомендувала сесії підтримати проєкт рішення про надання інфекційній лікарні земельної ділянки у постійне користування та закріплення майна на праві оперативного управління спорудами та будівлями, які належали фтизіопульмонологічному медичному центру, - йдеться у дописі.

Також, заслухавши інформацію заступниці начальника відділу комунального майна виконавчого апарату обласної ради Інни Сабін депутати рекомендували сесії підтримати низку проєктів рішень, що стосуються інших земельних питань. Зокрема, члени комісії погодили клопотання комунального підприємства «Санаторій матері і дитини «Пролісок»» щодо припинення права господарського відання та надання права постійного користування двома земельними ділянками. Крім того, депутати підтримали прохання КП «Волиньпроєкт» про надання дозволу на розробку землеустрійної документації на земельні ділянки, на яких розташовані майнові комплекси, що у господарському віданні підприємства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квартири, будинки, автівки, оздоровчий комплекс: що задекларував звільнений заступник голови Волинської ОВА

Враховуючи лист КП «Волиньприродресурс», депутати схвалили надання цим комунальним підприємством поворотної фінансової допомоги у розмірі один мільйон гривень для ДВТП «Волиньфармпостач» терміном до 30 вересня 2024 року.

Члени майнової комісії також погодили фінансові плани на 2024 рік обласним закладам охорони здоров’я. Найбільші кошториси цьогоріч в обласної клінічної лікарні (майже 1,2 млрд грн), медоб’єднанні захисту материнства і дитинства (понад 490 млн грн), центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф (майже 330 млн грн) та обласній психлікарні (понад 214 млн грн).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити