image
 |  4 26 Березня 2022 | 09:43

Росія хоче влаштувати українцям новітній геноцид, - депутат Луцькради

Російські окупанти вдаються до звичних для них методів геноциду та знищення української нації. Фільтраційні табори, депортація, штучний голод... Здавалося, ці злочини назавжди залишились у минулому столітті. Але для московських орків не існує історичних та часових обмежень злочинних дій. І сто років тому, і зараз вони діють схожими методами.

Про це напсиав на сторінці у facebook депутат Луцької міської ради від ВО "Свобода" Володимир Пшибельський.

"З окупованих територій надходять жахливі новини. На українців влаштовують облави і вивозять углиб території росії аж до Сахаліну. Формують списки неугодних окупаційній владі. Грабують, викрадають і гвалтують. Знищують українські книги, забороняють історію та мову. Штучно створюють гуманітарні кризи та тероризують голодом.

Ворог хоче влаштувати українській нації новітній геноцид. Змінити етнічну карту, як він це робив у 20-му столітті та робить зараз у Криму і на Донбасі. Заселити українські землі російськими зайдами і колаборантами. Перетворити Україну в свою колонію. Ми не повинні цього допустити. Нас не залякати і не підкорити. У цій війні буде лише один переможець. Московські окупанти будуть знищені", - зазначив депутат.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити