image
 |  133 12 Червня 2024 | 13:19

росія відправляє професійні ДРГ на кордон з Україною

Сили оборони застосовують тактичні прийоми, щоб навіть на підході до кордону була можливість виявляти і знищувати ворога.

Росія засилає на український кордон професійних диверсантів проти яких застосовуються тактичні прийоми, поінформував в ефірі телемарафону речник Оперативно-тактичного угрупування військ "Сіверськ" Вадим Мисник. Він розповів, наскільки потужними є російські ДРГ, передає ВолиньUA.

"Наша розвідка відслідковує дії сил, які перебувають по той бік кордону. І звісно, весь час - і у минулому році, і цьогоріч, і взимку, і навесні - тут працюють доволі професійні диверсанти саме з боку РФ. Не потрібно недооцінювати ворога", - зазначив Мисник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ППО України знищила 29 повітряних цілей РФ із 30 запущених

На питання про те, чи є у складі ДРГ РФ так звані "кдировці" митник зазначив, що у ЗСУ нема інформації щодо ДРГ або розвідників з боку РФ.

"Підрозділи кадировців трохи іншу мають специфіку. Більше всього як загороджувальні загони, наприклад, вони виконують завдання. Як показує досвід, саме як штурмові або розвідгрупи вони не дуже активно застосовувалися раніше", - заявив речник.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити