image
 |  9 12 Березня 2024 | 09:56

Російські добровольці легіону "Свобода росії" заявили, що прорвались у Бєлгородську та Курську області (ВІДЕО)

Бійці легіону "Свобода Росії", "РДК" та "Сибірського батальйон" повідомили, що зайшли на прикордонну територію Росії, військові добровольчих загонів опублікували звернення, у Telegram-каналах з’явилось відео начебто присутності військових на території РФ та стрілянини.

Про це повідомляють Telegram-канали легіону "Свобода Росії", "РДК", "Сибірського батальйону", Astra, "Крымский ветер", представник ГУР Андрій Юсов.

Повідомляють, про стрілянину, також "Сибірський батальйон" оприлюднив відео начебто заходу бійців на територію Росії.

Зазначається, що начебто добровольці взяли під контроль прикордонну Лозову Рудку в Білгородській області, а у Тьоткіно Курської області зараз триває стрілецький бій.

"Ну що ж, нарешті ми вдома. Як і обіцяли, на нашу російську землю ми несемо свободу і справедливість", - говориться у зверненні "Сибірськог батальйону" у Telegram-каналі.

"Раніше ми говорили, що повалити злочинний диктаторський режим у РФ мирно не вийде. Його можна усунути лише зі зброєю в руках. Цієї ночі ми почали виконання обіцянки. Тривають запеклі бої на території РФ", - додали там.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити