image
 |  2 6 Лютого 2020 | 17:52

Розповіли про стан постраждалих під час трощі Старого ринку

Після сутичок минулої ночі на Центральному ринку до приймального відділення Луцької міської клінічної лікарні доставили трьох травмованих.

Про це розповів заступник директора з інформаційно-аналітичної роботи медзакладу Андрій Смольянінов, повідомляє Суспільне Волині.

За словами лікаря, одному чоловікові надали допомогу в травмпункті і він пішов лікуватися амбулаторно додому. Двох інших – госпіталізували з черепно-мозковими травмами.

"Двоє було госпіталізовано у відділення нейрохірургії з черепно-мозковими травмами. На ранок – один із пацієнтів відмовився від подальшого обстеження і лікування, другий пацієнт продовжує лікування у відділенні нейрохірургії. З госпіталізованих один із працівників поліції, інший – просто громадянин. Пацієнт, який перебуває на лікуванні спілкуватися із пресою відмовляється", – прокоментував Андрій Смольянінов.

Фельдшерка з карети швидкої допомоги, яка цієї ночі чергувала на Центральному ринку, імені свого не назвала, розповіла: загалом за медичною допомогою зверталися 5-ро людей.

Читайте також: Конфлікт навколо Стаpого pинку: волинська поліція спpостовує закиди луцьких чиновників

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити