image
 |  2 7 Квітня 2019 | 11:13

Розправа або вбивство: «гаряча» ніч луцьких патрульних (ФОТО)

Погрози зброєю, розкриті крадіжки та грабежі, охорона порядку. Як пройшла «гаряча» ніч луцьких патрульних.

Про події пише прес-служба Патрульної поліції Волинської області.

23 год. 15 хв. – виклик про погрозу фізичною розправою або вбивством. Патрульні прибувають на вулицю Федорова, у Луцьку. Тут перебуває 5 осіб, які й перелякали людей, що сповістили в поліцію. У 20-річного громадянина знаходять предмет, схожий на пістолет. Згодом у міськвідділку встановлюють, що пістолет пневматичний, особу відпускають та попереджають, що є певні правила користування зброєю, тож їх необхідно дотримуватись, а не лякати людей, які вже відпочивають.

24 год. 20 хв. – виклик про крадіжку ноутбука з тубдиспансеру, по вулиці Львівській. Двоє невідомих проникли до палати заявника та поцупили техніку. Одного з причетних патрульні затримують на місці. 35-річний чоловік каже, що був не сам, його спільник вискочив через вікно і може перебувати на вулиці Каштановій, неподалік. Тут його і помічають патрульні, щоправда, він ще намагається втекти, та чоловіка затримують. 29-річний зловмисник уже раніше був причетний до ряду крадіжок. Далі працюють слідчі. 

6 год. 3 хв. – виклик про завдання тілесних ушкоджень. По вулиці Рівненській, у Луцьку, 5 молодих осіб побили 24-річного мешканця Маневиччини та відібрали грошові кошти. Патрульні одразу почали працювати по орієнтуванню і на проспекті Відродження виявили групу осіб, які підходили по опису: 3 хлопці та 2 дівчини. У них були сліди крові на одязі та руках. Усіх привезли до міськвідділку, де далі з ними працював слідчий. Попередньо відомо, що всі затримані неповнолітні цілу ніч випивали, батькам сказали, що ночуватимуть одне в одного, очевидно, на ранок їм захотілося пригод. Тим часом, потерпілого забрали до лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З якими дивними проханнями лучани звертаються до патрульних

Окрім цих професійно виконаних завдань, патрульні цієї ночі виїхали на 7 викликів про конфлікти, 11 – про домашнє насильство, 4 – про погрозу фізичною розправою або вбивством, оформили 10 протоколів та 11 постанов у сфері охорони публічної безпеки, перевірили 112 осіб та 72 транспортні засоби. Загалом опрацювали 86 викликів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити