image
 |  2 1 Вересня 2021 | 16:26

Розрив печінки та кровотеча: розповіли про стан хлопця, який постраждав у ДТП на Волині

Волинянин, який їхав на мотоциклі та не впорався з керуванням і злетів на дорогу, перебуває в реанімаційному відділенні Камінь-Каширської.

Про це Суспільному повідомив виконувач обов'язків головного лікаря Камінь-Каширської ЦРЛ Іван Долюк.

17-річного мотоцикліста о третій годині ночі 31 серпня госпіталізували до лікарні з важкими травмами. Також, зі слів керівника медзакладу, під час огляду у юнака виявили ознаки алкогольного сп'яніння.

"У нього – закрита черепно-мозкова, забійна травма голови, забій грудної клітки, розрив печінки та внутрішньочеревна кровотеча", – повідомив медик.

Зі слів Івана Долюка, хлопця одразу ж прооперували. Наразі стан неповнолітнього стабільно-важкий. "Він перебуває у свідомості, орієнтований в часі. Гемодинамічні показники стабільні", – повідомив Іван Долюк.

Нині хлопець перебуває під наглядом лікарів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку вандали розмалювали стіни замку Любарта (ФОТО)

Нагадаємо, слідчі з’ясовують причини аварії. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Максимальне покарання – обмеження волі до трьох років із позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років або без такого.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити