image
 |  2 7 Лютого 2019 | 13:15

Розшукують злочинців, які підпалили елітне авто волинянина

За фактом умисного знищення або пошкодження майна шляхом підпалу слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Поліція проводить заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до скоєння цього злочину та притягнення їх до відповідальності.

Про це інформує прес-служба поліцї Волинської області.

У суботу, 2 лютого, до поліції надійшло повідомлення про загорання у Ковелі автомобіля «Lexus», який належить 50-річному місцевому жителю. Транспортний засіб знаходився у дворі будинку на вулиці Шевченка. Пожежу ліквідували, ніхто з людей не постраждав.

На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. Сума завданих матеріальних збитків становить 800 тис. грн. Правоохоронці з’ясовують усі обставини пожежі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі в лікарні медсестра брала кров у брудних рукавицях

Слідчі відомості за цим фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити