image
 |  0 18 Червня 2018 | 11:00

Розвалений коледж та переповнені школи: поїздка «губернатора» в Любешівський район

Голова ОДА Олександр Савченко здійснив робочу поїздку в Любешівський район.
Про це «ВолиньUA» стало відомо з сторінки губернатора Волині соціальної мережі Facebook.
У школі села Седлище чекають на добудову спортзалу та просять звести ще один корпус, адже 1 вересня кількість школярів сягне 367 дітей, тоді як школа розрахована лише на 200. За актовий зал тут служить найбільший клас, а спортзал будують вже кілька років - звели коробку, та коштів на завершення немає. Його почали будувати у другій половині минулого року за державні кошти. Нині освоєно вже 3 млн, а на спортивний зал та санвузли, які наразі у школі теж тільки на дворі, загалом треба 7 млн грн.
Планують обладнати ще й душові. Наразі там вже влаштовані стіни, перекриття, покрівлі, проведена теплова мережа та каналізація протипожежного водопроводу. Загалом генпідрядник оцінює будівельну готовність на 63%.
- Для виконання усіх робіт необхідно 3 місяці часу за умови наявності фінансування, - резюмував Ігор Швець. 

Адже залишилося провести внутрішні роботи, встановити вікна та підвести комунікації.
- Ми очікуємо кошти. На реалізацію інвестпроекту плануємо передбачити майже два мільйони гривень з ДФРР. Обіцяли з дня на день, - повідомив голова ОДА Олександр Савченко.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити