image
 |  4 27 Травня 2019 | 13:05

Сапожніков взяв на баланс міста розвалену майстерню Тернопільського університету

Нововолинські депутати, на чолі з мером міста Віктором Сапожніковим, прийняли на баланс міста розвалену майстерню Тернопільського університету.  

Про це інформує «ВолиньUA».

В прийнятому рішенні зазначено «Прийняти з безкоштовного користування Тернопільського національного економічного університету та передати на баланс управління освіти Нововолинської міської ради приміщення майстерні загальною площею 217,32 кв.м за адресою: м.Нововолинськ, бульвар Шевченка, 29».

Єдиними, хто утримався при голосуванні за це питання стали депутати від фракції ВО «Свобода».

Як розповів член фракції, свободівець Вадим Киричук ця майстерня у просто жахливому стані.

- У свій час університет її взяв, бо мав плани облаштувати там житло для викладачів. Але пройшло 16 років і майстерня перетворилася на аварійне приміщення. Дах прогнив, вікна вибиті і забиті фанерою, з фасаду обсипається цегла. Не розумію навіщо місто такий баласт, який навіть на цеглу не розбереш.

Вадим Киричук каже, що на сесії мер міста пояснив це прийняття на баланс тим, що майстерню планують здавати у оренду і щоб орендарі зробили за власний рахунок ремонт.

Тільки цікаво чи знайдуться такі відчайдухи-підприємці готові капітально ремонтувати розвалини?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нововолинську нові асфальтні доріжки поросли травою

Фото – видання Радар.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити