image
 |  2572 22 Грудня 2023 | 12:21

Сесія Луцької райради не відбулася через тиск на депутатів, - голова фракції ВО "Свобода"

Сесія Луцької райради сьогодні не відбулася через тиск на депутатів, які мали розглядати проєкт рішення про перевірку діяльності мера Ківерець Олександра Ковальчука.

Про це заявив у соцмережі facebook голова фракції ВО "Свобода" у Луцькій районній раді Микола Романюк.

Сьогодні мала відбутися сесія Луцької райради. На ній, серед інших питань, мало розглядатися звернення до президента України і генерального прокурора з приводу перевірки діяльності міського голови Ківерець Олександра Ковальчука. Олександр Ковальчук прославився у першу чергу тим, що вирішив будувати у місті великий стадіон під час війни за 145 млн грн. Однак, на сесію не прийшла достатня кількість депутатів.

"Такі події як відсутність кворуму і зрив сесії не є випадковістю. Особисто я впевнений, що сесія Луцької райради не відбулася через питання ківерцівського мера. Про це я вже згадував в попередньому дописі. Думаю, за цим всім стоять вищі посадові особи, наділені адміністративними та іншими важелями впливу. Таке вже було на Волині в часи правління Партії регіонів. Схоже, зараз у нас відбувається реставрація подібних практик. Звичайно і самі депутати не проявили достатньо відповідальності. Але питання перевірки діяльності міського голови Ківерець нікуди не зникне з порядку денного. Воно пройшло президію райради і все одно буде в порядку денному. Тому рано чи пізно депутатам доведеться його розглядати. Це вимога волинської громадськості, всіх, хто вимагає ефективної роботи влади різних рівнів", - зазначив у коментарі Микола Романюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Земля під Києвом та чужа квартира в Луцьку: що задекларував за 2022 рік головний податківець Волині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити