image
 |  7 7 Жовтня 2019 | 16:50

Схопив на руки та поніс у сарай: волинянин намагався зґвалтувати жінку

Камінь-Каширський відділ Маневицької місцевої прокуратури затвердив і скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про заподіяння легких тілесних ушкоджень та закінчений замах на зґвалтування, вчинені 34-річним мешканцем одного із сіл Камінь-Каширського району.

Про це інформує прокуратура Волинської області.

Судимий уже за зґвалтування чоловік, звільнившись у липні 2017 року умовно-достроково із місць позбавлення волі, на шлях виправлення не став та вчинив новий умисний злочин сексуального характеру.

Увечері 28 липня 2019 року він прийшов на обійстя до 41-річної односельчанки, схопив її на руки та поніс у сарай, де намагався зґвалтувати.

Жінка чинила опір, тому зазнала тілесних ушкоджень.

Читайте також: У поліції прокоментували моторошну ДТП неподалік Луцька (ФОТО)

Злочинним намірам ґвалтівника перешкодив її чоловік, якому зловмисник теж завдав кількох ударів кулаками.

Невдовзі волинянина, обвинуваченого у вчинені кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 152 та ч. 1 ст. 125 КК України, судитимуть.

Зауважимо, що за вчинення таких злочинів Кримінальним кодексом України передбачено покарання аж до 10 років позбавлення волі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити