image
 |  135 31 Травня 2024 | 13:19

Сили оборони вразили ракетами ATACMS поромну переправу в Криму

Генштаб ЗСУ заявив, що Сили оборони України вночі 30 травня успішно уразили ракетами ATACMS Керченську поромну переправу.

Про це інформує Генштаб ЗСУ у Facebook, - пише ВолиньUA.

"Сьогодні вночі Сили оборони України завдали удару ракетами ATACMS по Керченській поромній переправі, яка активно використовувалася ворогом для забезпечення свого угруповання військ у тимчасово окупованому Криму.

Варто зазначити, що цей об’єкт прикривали "сучасні" російські засоби ППО – "Панцир", "Тор", "Тріумф". Однак, ракети, які стоять на озброєнні з 90-х років минулого століття, успішно подолали "новітній" протиповітряний щит загарбників".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На передовій загинув український режисер Костянтин Петрик

Як пишуть військові, у результаті ураження суттєвих пошкоджень зазнали два пороми, які здійснювали залізничні та автомобільні перевезення. Один із них сів на мілину, чим заблокував функціонування всієї Керченської переправи.

Видання Крим.Реалії показало світлину, ймовірно, пошкодженого залізничного порома у Керченському морському рибному порту. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити