image
 |  101 1 Липня 2024 | 10:48

Сім'я Байдена переконала його не залишати президентську гонку, - ЗМІ

Найближчі родичі президента США Джо Байдена переконали його продовжувати боротьбу за переобрання на виборах у листопаді попри невдалі для нього дебати з Дональдом Трампом.

Про це пишуть Associated Press та Guardian із посиланням на ознайомлені джерела, - передає Громадське.

У заміській резиденції Байдена Кемп-Девіді були присутні його дружина, діти та онуки. За словами джерел ЗМІ, вони сказали президенту, що він досі здатний провести ще чотири роки на посаді й довести це американцям.

Як пишуть видання, дехто з членів його родини критикував штаб Байдена через його підготовку до очних дебатів. Так, вони цікавилися, як представники штабу готували президента і чи могли вони зробити щось краще.

За даними Associated Press, найрішучіші голоси, які закликали Байдена залишитися в президентській гонитві, лунали від його дружини Джилл і сина Хантера.

Раніше журналісти видання Axios писали, що єдиною умовою, за якої Байден відмовиться від балотування на посаду президента, буде відповідне рішення його найближчого оточення. Тоді журналісти стверджували, що людьми, до думки яких прислухається Байден, є його дружина Джилл, молодша сестра Валері та його давній друг і радник Тед Кауфман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скількох українців незаконно утримує росія

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити